Nieuwe Renault ZOE

Met een actieradius van 395 km WLTP!*

Nieuwe Renault ZOE

Mobiliteit herontworpen

U rijdt al een nieuwe Renault ZOE vanaf 

€ 0,-

Dit jaar nog voordelig leasen met 4% bijtelling. OP = OP!

Nieuwe Renault ZOE

Lease dit jaar nog met 4% bijtelling bij Oving!

Een nóg opvallender ontwerp…

Gloednieuwe kleuren, buitenspiegels met richtingaanwijzers, Full LED-verlichting, grille met chromen afwerking, logo’s in hologramstijl en nog veel meer. De nieuwste elektrische auto van Renault heeft nóg opvallendere lijnen en een unieke persoonlijkheid.

… en een hightech, stijlvol interieur.

In de nieuwe ZOE geniet je van een echte verbonden ervaring dankzij het EASY LINK-multimediasysteem en het 9,3″ scherm. Op het grote 10” TFT- instrumentencluster voor je, zie je in één oogopslag alle benodigde rij- info.

Prachtige afwerking met chroom, comfortabele stoelen, een inductielader voor smartphones, etc. Ga heerlijk zitten in de cockpit met 100% gerecycled textiel*, met respect voor het milieu en aandacht voor het welzijn.

* Zen uitrustingsniveau

Daag ons maar uit.

Ja, ik wil een scherp voorstel!

Nieuwe Renault ZOE

Lease nú met 4% bijtelling!

Zolang de voorraad strekt. Klik op bekijk voorraad om ons huidige aanbod te bekijken. Vraag direct een offerte aan!

Op deze actie zijn voorwaarden van toepassing die u hier (klik op de tekst) kunt raadplegen.

*afhankelijk van uitvoering en accessoires en rijomstandigheden WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden, uitrusting en de belading van de auto.