Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

…wie heeft de best gecheckte auto van het land?

RENAULT WINTERCHECK

Slechts €14,95 of GRATIS als u lid bent van My Renault+

MEER DAN 100 UITJES

Tot wel 70% korting per persoon. Zo vaak als je wilt!

WIN

Compleet verzorgd verblijf in GuestHouse Hotel, op loopafstand van de Efteling!

Geniet van een betoverende winter met de Oving Renault Wintercheck

Koudere dagen, witte landschappen en sprookjesachtige verlichting. Met het betoverende landschap is de winter het perfecte seizoen om er onbezorgd op uit te gaan met uw Renault.

Als je nú de Renault Wintercheck laat uitvoeren, controleren wij uw Renault voor slechts €14,95 op deze 10 vitale punten. Zo gaat u deze winter veilig en onbezorgd op pad! Als u lid bent van My Renault+ is de Wintercheck zelfs helemaal GRATIS!

·        Banden
·        Remmen
·        Ruitenwissers
·        Verwarming
·        Carrosserie
·        Uitlaat
·        Vloeistoffen
·        Verlichting
·        Sloten en portieren
·        Elektrisch systeem inclusief accu

Ontvang een unieke code en ontvang tot wel 70% op meer dan 100 winterse uitjes.

Na het uitvoeren van de Renault Wintercheck ontvangt u van ons unieke code waarmee u tot wel 70% korting krijgt op meer dan 100 winterse uitjes! Met deze code kan u tot eind mei 2020, zo vaak als u wilt, kaartjes kopen met korting!

U kan kiezen uit een gevarieerd aanbod, zoals:

  • Winterse uitjes
  • Concerten
  • Theater & Musicals
  • Wellness
  • Musea & cultuur
  • Hotels & weekendjes weg

Maak kans op een verblijf in het GuestHouse Hotel op loopafstand van de Efteling

– Doe de Renault Wintercheck
– Ga naar myrenault.nl
– Log in of word lid
– Geef hier uw factuurnummer door

U maakt kans op dit sprookjesachtige avontuur!

Begin december, januari en februari trekken wij de winnaars

Kijk voor meer informatie over deze winactie op renault.nl/actievoorwaarden

Bovendien profiteert u nu ook van meer voordelen tijdens de Wintercheck bij Oving!

Michelin-winterbandenset* vanaf € 599,-

Winterbanden zijn al effectief bij een temperatuur van 7 graden of lager. Ze zorgen voor een kortere remweg, verbeterde wegligging en voor meer grip op natte, gladde of besneeuwde wegen. Bovendien kunnen winterbanden meer water verwerken; handig voor de Nederlandse winters!

Nú 10% korting op alle Renault sneeuwkettingen

Gaat u op wintersport? Zorg dan voor winterbanden onder de auto én neem sneeuwkettingen mee. Zo kan u veilig op pad. De metalen sneeuwkettingen zijn absoluut onontbeerlijk voor intensief en regelmatig gebruik in de bergen.

Hun grootste voordeel, naast de weggrip, is dat ze in het bijzonder sterk zijn.

Nú 20% korting op alle rubberen mattensets

Eenvoudig schoon te maken en beschermen de vloer van de auto dankzij de hoge randen tegen vuil. Ideaal voor winterse omstandigheden en outdoor-activiteiten.

Nú 15% korting op alle Renault dakdragers

Zorg ervoor dat het je op vakantie aan niets ontbreekt en neem alles dat je voor een onbezorgde vakantie bij je wilt hebben mee!

Plan de Renault Wintercheck in bij Oving

Kies de vestiging waar u de Renault wilt aanbieden voor de wintercheck en kies vervolgens de datum waarop de controle u het beste past.
We bevestigen uw afspraak en verwelkomen u graag op de afgesproken dag!

Aanbiedingen van Renault Wintercheck gelden in de actieperiode van 1 november 2019 t/m 24 januari 2020. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw op 1 januari 2019 en excl. eventueel aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. Afbeeldingen kunnen afwijken. Bij Renault Route Service(+) treedt Allianz op als verzekeraar. Actie van 10% korting op Renault Route Service+ met de code ‘Winter2020’ is geldig van 1 november 2019 tot 29 februari 2020. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Aanbieding op banden is geldig t/m 30 maart 2020, betreft een winterbandenset van Michelin (4 band-velgcombinaties) en is excl. montage op de auto. Alleen geldig op de aangeboden winterbandensets en niet i.c.m. overige acties. Op=op. Vraag Oving naar meer informatie voor uw Renault. Actie: ‘Tot 70% korting op meer dan 100 winterse uitjes’: alleen voor de geselecteerde uitjes te boeken met de unieke code (op=op) t/m 31 mei 2020 via renault.nl/winteruitjes. Actie: Compleet verzorgd verblijf in GuestHouse Hotel: geef uw factuurnummer door op myrenault.nl. Hieruit worden in december, januari en februari elke keer 4 winnaars getrokken. Voor meer informatie en alle voorwaarden kijk op renault.nl/actievoorwaarden.