Altijd zorgeloos onderweg

Kom nu langs in de werkplaats, dan is uw Renault klaar voor de winter én maakt u kans op een magische ervaring tijdens een uniek VIP-weekend in Disneyland® Paris!

Wij staan voor u klaar!

De temperaturen gaan weer dalen en niets staat de winter nog in de weg.
Zorg daarom dat uw Renault er klaar voor is en geniet volop van al het moois dat we u deze winter bieden!

RENAULT WINTERCHECK

Slechts €14,95 of GRATIS als u lid bent van My Renault+

DEALS

Tot 70% korting op de beste deals voor binnen en buiten!

WIN

Magische ervaring tijdens een uniek VIP-weekend in Disneyland® Paris

Geniet van een betoverende winter met de Oving Renault Wintercheck

Koudere dagen, witte landschappen en sprookjesachtige verlichting. Met het betoverende landschap is de winter het perfecte seizoen om er onbezorgd op uit te gaan met uw Renault.

Als je nú de Renault Wintercheck laat uitvoeren, controleren wij uw Renault voor slechts €14,95 op deze 10 vitale punten. Zo gaat u deze winter veilig en onbezorgd op pad! Als u lid bent van My Renault+ is de Wintercheck zelfs helemaal GRATIS!

- Banden- Remmen
- Ruitenwissers- Verwarming
- Carrosserie- Uitlaat
- Vloeistoffen- Verlichting
- Sloten en portieren- Elektrisch systeem incl. accu

Tot 70% korting op de beste deals voor binnen en buiten!

Doe bijvoorbeeld de Renault Wintercheck voor slechts € 14,95 of helemaal GRATIS als je lid bent van My Renault+ en ontvang tot 70% korting op de beste deals voor binnen en buiten! Zo vaak als u maar wilt!

Heeft u de Wintercheck al laten uitvoeren en een unieke code ontvangen, klik dan hier en geniet van een winter vol voordelen!

Magische ervaring tijdens een uniek VIP-weekend in Disneyland® Paris

Samen beleeft u een volledig verzorgd weekend waarbij u in een select gezelschap op unieke wijze kunt genieten van alle magie die Disneyland® Paris te bieden heeft. Zo verblijft u twee nachten in het exclusieve Disneyland® Hotel inclusief ontbijt, heb je drie dagen toegang tot beide Disney Parken, beleeft u een exclusief diner en maakt u fantastische selfies met je geliefde Disney Figuren!

– Doe de Renault Wintercheck
– Ga naar myrenault.nl
– Log in of word lid
– Geef hier uw factuurnummer door

U maakt kans op dit sprookjesachtige avontuur!

Kijk voor meer informatie over deze winactie op renault.nl/actievoorwaarden

Bovendien profiteert u nu ook van meer voordelen tijdens de Wintercheck bij Oving!

Michelin-winterbandenset inclusief stalen velgen

Winterbanden zijn al effectief bij een temperatuur van 7 graden of lager. Ze zorgen voor een kortere remweg, verbeterde wegligging en voor meer grip op natte, gladde of besneeuwde wegen. Bovendien kunnen winterbanden meer water verwerken; handig voor de Nederlandse winters!

 

Al vanaf € 599,-

Set: Renault dakdragers en dakkoffer

Met deze set kunt u alles meenemen, waar de reis ook naartoe gaat! De dakkoffer is maar liefst 630 liter waardoor u al uw spullen kwijt kunt.

 

 

Al vanaf € 549,-

Set: Renault dakdrakers en skidrager

Deze winter skiën in de Franse of Oostenrijkse alpen óf gewoon indoor in Nederland? Met deze set kunt u in ieder geval altijd uw eigen materiaal meenemen!

 

Al vanaf € 315,-

Renault sneeuwkettingen

Sneeuw in Nederland of toch naar de sneeuw in het buitenland? Met deze sneeuwkettingen heeft u uitstekende grip wanneer de wegen besneeuwd zijn.

 

Nú 10% korting op alle Renault sneeuwkettingen

Plan de Renault Wintercheck in bij Oving

Kies de vestiging waar u de Renault wilt aanbieden voor de wintercheck en kies vervolgens de datum waarop de controle u het beste past.
We bevestigen uw afspraak en verwelkomen u graag op de afgesproken dag!

Aanbiedingen gelden in de actieperiode van 1 november 2020 t/m 29 januari 2021. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw op 1 januari 2020 en excl. eventuele aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. Afbeeldingen kunnen afwijken. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Aanbieding op banden is geldig t/m 31 maart 2021; betreft een winterbandenset van Michelin (4 band-velgcombinaties) en is excl. montage op de auto. Alleen geldig op de aangeboden winterbandensets en niet i.c.m. overige acties. Op=op. Vraag je dealer naar meer informatie voor jouw Renault. Actie ‘Tot 70% korting op beste deals voor binnen en buiten’, alleen voor de geselecteerde aanbiedingen te boeken met de unieke code (op=op) t/m 31 mei 2021 via renault.nl/winteruitjes. Actie ‘Uniek VIP-weekend van 26 t/m 28 maart 2021 bij Disneyland® Paris: bezoek onze werkplaats en geef je factuurnummer door op myrenault.nl. Hieruit worden in december 2020, januari en februari 2021 totaal twaalf winnaars getrokken. Sommige afbeeldingen geven niet de huidige richtlijnen en gezondheids- en veiligheidsmaatregelen weer, zoals het dragen van mondkapjes en afstandsmaatregelen. Bekijk voor je bezoek de informatie over deze maatregelen op DisneylandParis.com. Lees de actievoorwaarden.