Geniet van extra voordeel

Bij Oving profiteert u tijdelijk van geweldig voordeel dat kan oplopen tot wel €7.490! Gaat u voor een Renault KANGOO, Renault TRAFIC of Renault MASTER? Vraag direct een offerte aan of maak een afspraak om langs te komen.

Er is een Renault voor iedere ondernemer

Onze bedrijfswagens zijn met de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden dichterbij dan ooit. Zo rijdt u al een nieuwe KANGOO, TRAFIC of MASTER voor 0% rente op de financiering*. Neem contact op of vraag direct een offerte aan en stap snel in uw nieuwe bedrijfswagen!

Renault KANGOO

dCi 80 Comfort

van €16.390,-

Voor €11.700,-

€4.690,- voordeel!

Of

0% Financial Lease vanaf:

€5,60 per dag

3 maanden uitgestelde betaling*

Renault TRAFIC

L1H1 dCi 120 Comfort

van €25.050,-

Voor €18.250,-

€6.800,- voordeel!

Of

0% Financial Lease vanaf:

€9,20 per dag

3 maanden uitgestelde betaling*

Renault MASTER

L1H1 dCi 135

van €26.740,-

Voor €19.250,-

€7.490,- voordeel!

Of

0% Financial Lease vanaf:

€9,70 per dag

3 maanden uitgestelde betaling*

Proefrit on Demand

Plan een proefrit bij u thuis!

Hoe werkt het?

Vraag nu eenvoudig online een proefrit aan. Wij brengen de auto naar uw gewenste locatie, zodat u veilig en verantwoord kunt genieten van een proefrit.  Wij nemen altijd de laatste COVID-19 maatregelen in acht. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom voor een proefrit als u dat prettiger vindt! Vul het Proefrit on Demand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

Renault introduceert aantrekkelijke Trafic Business

Vanaf slechts €19.970,-* of €219 per maand!

De nieuwe Renault Trafic Business combineert een gunstige prijsstelling met een rijke uitrusting. Zo is deze versie standaard uitgerust met onder andere:

  • Airconditioning
  • LED-koplampen
  • MediaNav multimedia- en navigatiesysteem met smartphone-connectie via Apple Carplay of Android Auto
  • Met leder bekleed stuurwiel
  • Parkeersensoren aan de achterzijde

De Business-uitvoering is leverbaar als Gesloten Bestel en als Dubbele Cabine, beide in de lengte- en hoogtemaat L2H1. Er is ook keuze uit twee dieselmotoren: de Energy dCi 120 met handgeschakelde versnellingsbak en de krachtigere Energy dCi 145 met automatische EDC-transmissie.

* Exclusief BTW, BPM en kosten rijklaar maken.

Onze elektrische bedrijfswagens

De Renault KANGOO Z.E. is perfect afgestemd op uw professionele behoeften. Profiteer van alle voordelen van zakelijk, elektrisch rijden, lage bijtelling, geen uitstoot, duurzaam ondernemen en veel comfort dankzij de stille motor.

 

De MASTER Z.E. geeft uw ritten een boost. Het expressieve ontwerp is uitermate geschikt voor leveringen in de stad en in woonwijken en zorgt ervoor dat je efficiënter wordt.

Renault KANGOO Z.E.

Batterijhuur

van €23.240,-

Voor €20.450,-

€2.790,- voordeel!

Tijdelijk met extra laadpaalbudget!

Renault MASTER Z.E.

Batterijhuur

van €61.000,-

Voor €54.000,-

€7.000,- voordeel!

Tijdelijk met extra laadpaalbudget!

* Flex Financial Lease maandbedragen tegen 0% rente zijn o.b.v. consumentenadviesprijs van de basisversie van het model met verplichte aankoop van 2 services voor een periode van maximaal 48 maanden. Wij bieden de mogelijkheid dit product te combineren met een uitgestelde betaling van 3 maanden. De eerste 3 maanden na aflevering van het voertuig hoeft u nog geen maandtermijn te voldoen. Betaling start in de 4e maand.