APK BIJ OVING
€ 29,00

Of zelfs gratis:

– in combinatie met onderhoud

– voor pashouders van MyRenault+

Kom voor de APK naar Oving

Is uw Renault toe aan de periodieke keuring? Kies de aanbieding die u past.

APK voor € 0

In combinatie met Renault onderhoud

Goed om te weten: met een Renault Onderhoudsbeurt is de APK-keuring helemaal gratis. De Renault Onderhoudsbeurt is de meest complete onderhoudsbeurt voor uw Renault. Wilt u weten welke werkzaamheden we uitvoeren? Dat leggen we graag uit op onze onderhoudspagina, via:

Gratis APK

Voor leden van MyRenault+

Met My Renault+ profiteert u van allerlei services bij Oving, die samen tenminste € 139,95 waard zijn. Gratis APK dus, maar ook een gratis zomer- en wintercheck. Bekijk alle voorwaarden van My Renault+ bij Oving via de knop:

APK voor € 29

Een scherpe prijs voor de keuring

Compleet volgens onze beloften voeren we de APK aan uw Renault uit voor de prijs van € 29,00. Zijn er aanvullende werkzaamheden nodig om uw Renault goed te keuren voor de APK, dan overleggen we eerst met u. En natuurlijk gebruiken we tijdens reparaties/vervangingen uitsluitend originele Renault-onderdelen. Service en kwaliteit waar u op mag rekenen bij Oving.

Wat is de APK?

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw auto blijven dus belangrijk.

Wanneer APK?

Het is belangrijk om te weten óf en wanneer uw auto APK goedgekeurd moet zijn.  Als uw auto APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder geldige APK. Doet u dat wel, dan krijgt u  daarvoor een boete van de RDW of de politie. Als u een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert  uw verzekeringsmaatschappij mogelijk niet uit.  Het is dus van groot belang om te weten wanneer uw auto APK- gekeurd moet zijn.

Aan de hand van uw kenteken laat de RDW uw voertuiginformatie zien, waaronder de APK vervaldatum.
Klik hier om de RDW te raadplegen.

Keuringsrapport

Als uw auto voor de APK is gekeurd, ontvangt u van ons een APK-keuringsrapport, zowel bij goedkeuring als bij afkeuring van de auto. Is uw auto goedgekeurd, dan is het keuringsrapport geldig tot de vervaldatum (dus niet tot en met). U mag op de vervaldatum alleen gebruik maken van de openbare weg, om het voertuig APK te laten keuren. Bewaar uw APK-keuringsrapport goed.

Autobedrijf Oving werkplaats afspraak

Plan uw APK in bij Oving

Kies de vestiging waar u de Renault wilt aanbieden voor APK en kies vervolgens de datum waarop de keuring u het beste past.
We bevestigen uw afspraak en verwelkomen u graag op de afgesproken dag!