Oving Renault top occasions

Ga voor een jong gebruikte auto van Oving met het Renault top occassions label.

Kies voor een betrouwbare occasion met het Oving Renault top occasions label, geleverd door autobedrijf Oving.
Deze jong gebruikte auto’s met lage kilometerstand hebben minimaal een jaar garantie.
Dankzij de 7 zekerheden kunt u zorgeloos en veilig rijden met uw Oving Renault top occasion.

De 7 zekerheden van Oving Renault top occasions:

Een Oving Renault top occasion verkopen we met 12 of 24 maanden Oving Renault top occasions garantie

Een Oving Renault top occasion is niet ouder dan 60 maanden en heeft maximaal 100.000 kilometer op de teller op het moment van aankoop. Een Oving Renault top occasion wordt geleverd met een garantietermijn van 12 of 24 maanden (of een kilometerstand van 30.000 km hoger dan de kilometerstand bij aflevering).

 Servicebeurt voor aflevering

Voordat uw Oving top occasion afgeleverd wordt, krijgt de auto nog een volledige servicebeurt. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt uw auto zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van een uitgebreide controlelijst met 88 punten. We laten niets aan het toeval over.

APK keuring

Oving Renault top occasions zijn nauwelijks van nieuwe auto’s te onderscheiden, zijn nooit ouder dan 5 jaar, zijn van binnen en van buiten gecheckt en komen alleen door de selectie als alles in orde is. Bovendien krijgen OVing Renault top occasions die drie jaar of ouder zijn, voor aflevering een nieuwe APK-keuring.

Oving Renault Route Service

Komt u onverhoopt met pech te staan, dan kunt u gratis het telefoonnummer van de exclusieve Oving Renault Route Service draaien: 0800-0303. Onze medewerkers staan voor u klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

14 dagen omruilgarantie

Bent u bij nader inzien toch niet tevreden met uw Oving Renault top occasion? U kunt binnen 14 dagen uw top occasion omruilen voor een andere. Dat vinden wij de normaalste zaak van de wereld. Uw tevredenheid staat namelijk voorop.

Gegarandeerde kilometerstand

De kilometerstand is gecontroleerd door middel van een tellerrapport van het RDW. Hierdoor heeft u zekerheid dat de kilometerstand van een Oving Renault top occasion aantoonbaar correct is. Dit is belangrijk voor de waarde van de auto en voor het gebruik en onderhoud daarvan.

Vervangend vervoer bij een reparatie die langer duurt dan 24 uur

Als uw Oving Renault top occasion langer dan 24 uur voor reparatie bij uw Oving Renault dealer moet staan en dit onder de garantie valt, kunt u rekenen op een gratis vervangende auto. Dat is nu zo’n extra service waarom autorijden met een Oving Renault top occasion van Oving Renault de slimste en zekerste keus is.