Oving belooft

We staan bij Oving altijd voor u klaar. Aan deze beloftes houden we ons.
Is een belofte niet nagekomen? Meld het ons

Ontdek de beloftes die Renault-dealer Oving u doet

Uw vragen via internet worden binnen 1 (werk)dag behandeld

Op vragen die u ons telefonisch, per e-mail of via onze website stelt, antwoorden wij zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen één werkdag. Voor verkoop-gerelateerde vragen geldt: maandag tot en met zaterdag, voor receptie en werkplaats: maandag tot en met vrijdag. Indien wij u niet direct kunnen antwoorden dan zullen wij u daarover informeren en aangeven wanneer wij u een definitief antwoord kunnen geven.

U kunt binnen één week proefrijden met het model van uw keuze

Als u een proefrit wilt maken in één van onze modellen dan zullen wij dit zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen één week, voor u organiseren. Hierbij houden wij zoveel mogelijk rekening met de door u gewenste uitvoering en het type motor van uw voorkeur.

Na de bestelling van uw nieuwe Renault informeren wij u over de voortgang

Als u uw nieuwe Renault bestelt, informeren wij u direct over de te verwachten leveringsweek. Via uw My Renault account (myrenault.nl) kunt u vervolgens zelf het verloop van de fabricage en het transport volgen. Uiteraard zullen wij ook contact met u opnemen indien er wijzigingen zijn.

Voor elk werkplaatsbezoek geldt: wij houden ons aan de afgesproken tijd dat de auto klaar zal zijn en de gefactureerde prijs komt overeen met de prijsopgave

Als u uw auto voor reparatie of onderhoud naar onze werkplaats brengt, zullen wij u vooraf informeren welke werkzaamheden zullen worden uitgevoerd en wat de kosten zullen worden. Ook laten wij u weten wanneer uw auto weer klaar is. Als er tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden blijkt dat er nog andere werkzaamheden noodzakelijk zijn, dan nemen wij contact met u op voordat wij daar aan beginnen. Wij zullen eventuele aanvullende werkzaamheden pas uitvoeren als u hiermee akkoord bent.

Een reparatie waar u geen toestemming voor heeft gegeven, wordt niet aan u gefactureerd. Dit geeft de garantie dat er geen reparaties uitgevoerd worden zonder uw toestemming

Indien wij toch werkzaamheden hebben uitgevoerd zonder uw toestemming, dan zullen wij deze niet aan u factureren.

Iedere reparatie in onze werkplaats wordt één jaar gegarandeerd, voor zowel onderdelen als arbeidsloon

Op alle reparaties die door onze werkplaats aan u gefactureerd zijn, heeft u één jaar garantie. Op zowel onderdelen als het arbeidsloon. Hierbij geldt géén beperking in aantal kilometers.

Autobedrijf Oving werkplaats afspraak

Wij belonen uw loyaliteit met onze Renault Route Service én de andere voordelen van My Renault

Met uw My Renault lidmaatschap heeft u verschillende voordelen:
U kunt online de gegevens van uw auto raadplegen
U kunt het onderhoudsprogramma van uw auto bekijken
U krijgt een waarschuwing als uw auto aan een onderhoudsbeurt toe is
U ontvangt regelmatig per email een nieuwsbrief, waarmee u als één van de eersten van alle nieuwtjes en speciaal voor u als My Renault lid geldende aanbiedingen op de hoogte bent
U kunt kosteloos gebruik maken van de Renault Route Service in Nederland

De helderheid van all-in prijzen

Bij Renault komt u nooit voor verrassingen te staan! Met onze All-in prijzen weet u altijd vooraf wat de kosten zijn, inclusief arbeidsloon, originele Renault-onderdelen, milieutoeslagen èn btw.

Wacht u bij ons, dan kunt u gratis gebruikmaken van onze wifi

Indien uw auto bij ons in de werkplaats is, kunt u gebruik maken van onze comfortabele wachtruimte. Deze is voorzien van een gratis WiFi verbinding waarvan u gratis kunt profiteren tijdens het wachten.