Maatschappelijk betrokken

Als autobedrijf staan we midden in de samenleving. We zijn betrokken bij onze relaties.
Met deze partijen hebben we een speciale band.

Maatschappelijk betrokken

man en vrouw die lachen

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Wat houdt dat eigenlijk in? Voor ons is maatschappelijk betrokken ondernemen het vrijwillig investeren van expertise, menskracht, faciliteiten en netwerken in de lokale samenleving. Bij Oving vinden we het belangrijk om daar op een goede manier invulling aan te geven.

oving en care4more

Care4more

Care4More is een organisatie die zich inzet voor het leven en welzijn van kansarme kinderen op vlakken als gezondheid, voorlichting en preventie. Dit met de filosofie om een toereikende hand te bieden voor kinderen op een (betere) toekomst. Zij zijn immers de toekomst. Het startproject van Care4more is ‘Mission Cape2Cape’: deze challenge zal verreden worden in een Dacia Duster 4×4 Prestige. Volg Care4more op hun missie:

bequick28-oving

Be Quick ’28

Oving is sponsor van Be Quick ’28, een vereniging die een veilige en sportieve omgeving biedt en waar op verantwoorde wijze zowel prestatief als recreatief voetbal wordt gespeeld. Plezier in het spel staat daarbij te allen tijde voorop. Volg de wedstrijden van Be Quick’28 op het sportpark en op hun website.

sv-raalte-shirtsponsor-autobedrijf-oving

S.V. Raalte

We zijn trotse shirtsponsor van dit G-voetbal team van S.V. Raalte. G-voetbal is voetbal voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Iedereen die hieraan voldoet is welkom. Man, vrouw, jong of oud, want bij S.V. Raalte staat niemand buitenspel! Het team traint inmiddels iedere vrijdagavond in twee groepen. Volwassenen en kinderen. Het belangrijkste is dat de spelers plezier beleven aan het voetballen.

vriendvantim_autismehuis_oving

Autismehuis

Oving is “vriend van Tim”.  Twee personenbusjes (Renault Trafic Passengers) zorgen ervoor dat de kinderen die bij het Autismehuis begeleid worden nog steeds door de medewerkers vervoerd kunnen worden. We dragen het Autismehuis in Zwolle een warm hart toe. Lees meer via de website:

hattemse-golf-en-country-club-oving

Hattemse Golf- en Country Club

De Hattemse Golf- & Country Club behoort tot de oudste golfclubs van Nederland. Het clubhuis vormt het hart van de vereniging en biedt een prachtig uitzicht over de golfbaan die wordt gemarkeerd door een grote, oude eik. Oving is sponsor van de holes en oefengreen. Meer informatie vindt u de website.

flevo-boys-emmeloord-oving

Businessclub Flevo Boys

De Businessclub Flevo Boys (BCF) ondersteunt voetbalvereniging Flevo Boys in de breedste zin van het woord en heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een van de belangrijkste netwerkclubs in de Noordoostpolder. Flevo Boys in Emmeloord is een professionele zaterdag amateur voetbalvereniging. Blijf op de hoogte van hun sportieve succes op de website.

Hoe kunnen we u verder helpen?

Nieuws