Medewerkers van Autobedrijf Oving

Over ons

Al sinds 1962 staan we bij Oving voor u klaar.
Ontdek hoe ons autobedrijf naam heeft gemaakt en zich ontwikkelde tot een gewaardeerde onderneming met regionale binding.

Historie

Welkom bij Autobedrijf Oving Renault

De oorsprong van Autobedrijf Oving ligt in het begin van de jaren ’60, waar de grondlegger van het bedrijf als dealer van het merk Simca in Zwolle begon. Halverwege de jaren ’70 stroomde de vader van de huidige directeur in, om vervolgens het bedrijf over te nemen. Pas in 1982 verscheen de naam Oving op de gevel, op het moment dat het dealerschap van Renault voor de regio Zwolle vrijkwam en de stap van Simca (inmiddels Talbot) naar Renault een passende keuze bleek.

Als Renault dealer heeft Autobedrijf Oving zich ontwikkeld als een sterke regionale speler. Vestigingen werden geopend in Hattem, Raalte en in Emmeloord. Ook een schadebedrijf behoort tot de groep. Daarnaast is er, vanwege het geloof in een sterke lokale betrokkenheid, samenwerking gevonden met een aantal operators en erkend reparateurs, om zodoende het verzorgingsgebied goed te kunnen bewerken.

Autobedrijf Oving heeft bewezen een sterke partner voor Renault te zijn. De resultaten op het gebied van commerciële performance en kwaliteit zijn toonaangevend binnen het netwerk. De “met beide benen op de grond” mentaliteit zorgt voor een gezonde basis om ook in de toekomst succesvol en renderend te kunnen zijn.

Met de verkoop van 2.350 auto’s per jaar leveren wij een belangrijke bijdrage aan het marktaandeel van Renault en Dacia. Service en kwaliteit passen in de Oving-traditie. Met meer dan 70 collega’s werken we elke dag met plezier en vakmanschap aan de mobiliteit van onze klanten, die ons waarderen met een 9.5!

Oving’s historie in beeld

Van 1962 tot vandaag

Waar vindt u Oving?

Onze vestigingen op de kaart

Oving op de kaart

Hoe kunnen we u verder helpen?