Schadeherstel bij Oving

Schade aan uw auto is een uiterst vervelende zaak en wij wensen u het ook niet toe. Toch kunt ú ook met schade geconfronteerd worden. Mocht u in een dergelijke situatie verzeild raken, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij kunnen als erkend Focwa Totaal Hersteller het gehele traject van expertise, herstel tot en met de financiële afwikkeling, voor u verzorgen.

Wij hebben met alle belangrijke schadeverzekeraars bindende afspraken gemaakt.

U hoeft ons alleen de sleutel van uw auto te overhandigen en wij doen de rest. Tevens krijgt u op het uitgevoerde herstelwerk 4 jaar garantie. Mocht u door uw verzekeraar – om wat voor reden dan ook – naar een andere schadehersteller worden gestuurd en u wilt dit niet, dan staat u in uw recht om de auto bij Boekhorst Autoschade te laten herstellen.

Ruitreparatie

Ook voor ruitschade bent u in Zwolle aan het goede adres. Terwijl u wacht zorgen wij ervoor dat het sterretje in de ruit zo snel mogelijk verholpen is. Bij grotere ruitschade zullen we het raam vervangen. Het maakt bij Boekhorst Autoschade niet uit met wat voor een auto we te maken hebben, wij kunnen alle ruiten vervangen.

Reparatie van kleine beschadigingen

Tot voor kort hadden kleine beschadigingen aan de carrosserie of het interieur van de auto vaak grote gevolgen. Meestal werden de beschadigde delen noodgedwongen vervangen, dure en tijdrovende ingrepen!

Met onze nieuwe reparatiesystemen is het nu mogelijk om, tegen een fractie van gebruikelijke vervangingskosten, zulke kleine beschadigingen te repareren op een professionele wijze. Vervangen, overspuiten etc. is hiermee overbodig geworden.

Door een speciaal reparatieprogramma voor bumpers, dashboards en leren bekleding wordt op de plaats van de beschadiging zelfs de structuur zodanig gereproduceerd dat niet meer zichtbaar is waar de beschadiging heeft gezeten. Goed voor de portemonnee en het milieu!

Salon de Promotion bij Oving
Salon de Promotion bij Oving

Werkplaatsafspraak

Reken op de service van Oving!

  • Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de Renault voorschriften, door gekwalificeerde, getrainde medewerkers. Inclusief een jaar garantie.
  • Originele Renault onderdelen van de hoogste kwaliteit
  • De helderheid van all-in prijzen
  • Wij voeren reparaties alleen uit met uw toestemming
  • Uw auto is op de aangegeven tijd klaar en de kosten zijn zoals afgesproken
  • Profiteer van de voordelen van My Renault
  • Hulpverlening bij pech onderweg en bij schade met Renault Route Service, ook bij een lekke band of lege accu
  • Wacht u bij ons, dan kunt u gratis gebruikmaken van onze WiFi