Schadeherstel bij Oving

Schade aan uw auto is een uiterst vervelende zaak en wij wensen u het ook niet toe. Toch kunt ú ook met schade geconfronteerd worden. Mocht u in een dergelijke situatie verzeild raken, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij kunnen als erkend Focwa Totaal Hersteller het gehele traject van expertise, herstel tot en met de financiële afwikkeling, voor u verzorgen.

Wij hebben met alle belangrijke schadeverzekeraars bindende afspraken gemaakt.

U hoeft ons alleen de sleutel van uw auto te overhandigen en wij doen de rest. Tevens krijgt u op het uitgevoerde herstelwerk 4 jaar garantie. Mocht u door uw verzekeraar – om wat voor reden dan ook – naar een andere schadehersteller worden gestuurd en u wilt dit niet, dan staat u in uw recht om de auto bij Autoschade Oving te laten herstellen.

Ruitreparatie

Uw voorruit bepaalt uw zicht op de weg. Als daar iets mee aan de hand is dan bent u bij ons als Renault-dealer zichtbaar aan het beste adres. Het ongeluk zit soms in een klein steentje en dat kan betekenen dat uw voorruit kapot gaat of beschadigd wordt.

Mocht uw ruit alleen een inslag hebben, dan kunnen wij de inslag nagenoeg onzichtbaar herstellen. Een inslag beschadigt vaak alleen de buitenste laag van uw ruit. De hierdoor ontstane put kan met hars worden volgespoten. Na uitharding heeft de hars praktisch dezelfde eigenschappen als glas en wordt dan nagenoeg onzichtbaar. Mocht u niet verzekerd zijn voor dit soort schade, dan betaalt u bij ons een vaste prijs van 70,00 Euro exclusief B.T.W.

In geval van een kapotte ruit kunt u bij ons terecht voor een identieke, originele fabrieksvoorruit. Tevens hebben wij het Renault-vakmanschap om de voorruit te plaatsen. Wanneer u verzekerd bent tegen ruitbreuk, zorgen wij voor de verdere afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij. Het enige dat u bij ons betaalt is uw eventuele eigen risico inclusief B.T.W. per schade geval. Heeft u geen verzekering voor ruitbreuk dan hebben wij speciale tarieven voor u. Ook kunt u voor het graveren van ruiten bij ons terecht. Rondom de ruiten graveren kost bij AutoSchade Oving slechts 16,00 Euro inclusief B.T.W.

Reparatie van kleine beschadigingen
Tot voor kort hadden kleine beschadigingen aan de carrosserie of het interieur van de auto vaak grote gevolgen. Meestal werden de beschadigde delen noodgedwongen vervangen, dure en tijdrovende ingrepen!

Met onze nieuwe reparatiesystemen is het nu mogelijk om, tegen een fractie van gebruikelijke vervangingskosten, zulke kleine beschadigingen te repareren op een professionele wijze. Vervangen, overspuiten etc. is hiermee overbodig geworden.

Door een speciaal reparatieprogramma voor bumpers, dashboards en leren bekleding wordt op de plaats van de beschadiging zelfs de structuur zodanig gereproduceerd dat niet meer zichtbaar is waar de beschadiging heeft gezeten. Goed voor de portemonnee en het milieu!

Salon de Promotion bij Oving
Salon de Promotion bij Oving

Werkplaatsafspraak

Reken op de service van Oving!

  • Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de Renault voorschriften, door gekwalificeerde, getrainde medewerkers. Inclusief een jaar garantie.
  • Originele Renault onderdelen van de hoogste kwaliteit
  • De helderheid van all-in prijzen
  • Wij voeren reparaties alleen uit met uw toestemming
  • Uw auto is op de aangegeven tijd klaar en de kosten zijn zoals afgesproken
  • Profiteer van de voordelen van My Renault
  • Hulpverlening bij pech onderweg en bij schade met Renault Route Service, ook bij een lekke band of lege accu
  • Wacht u bij ons, dan kunt u gratis gebruikmaken van onze WiFi