R&Go integreert uw smartphone in de auto

R&Go is een innovatieve app die u toegang geeft tot de functies van uw smartphone. De interface met 4 knoppen is eenvoudig te bedienen en opent een wereld aan mogelijkheden.

Ga eropuit met R&Go

Ga en sta waar u wilt

Met R&Go kunt u uw smartphone gebruiken om te navigeren met behulp van uw favoriete apps (zoals Waze of Google Maps). Bovendien geeft CoPilot Premium u de beschikking over 3D-navigatie en ActiveTraffic™ (1 jaar gratis), waarmee u uw bestemming zelfs zonder 3G-verbinding kunt bereiken.

*De eerste twee weken gratis en daarna te koop via de app R&Go.

Personaliseer R&GO

Personaliseer de interface met behulp van drie pagina’s shortcuts om uw contacten, muziek en favoriete apps (zoals Deezer en Spotify) binnen handbereik te hebben of gemakkelijk de voertuiggegevens te kunnen raadplegen.

R&Go: superhandig

Met de functie “Auto zoeken” hoeft u niet meer te onthouden waar u uw auto geparkeerd heeft! De app R&Go laat op het scherm van uw smartphone zien hoe u terug moet lopen!

Ontdek de nieuwe navigatiefuncties

R&Go brengt u in vervoering

R&Go & muziek

Uw favoriete muziek beluisteren? Dat doet u via Bluetooth vanaf uw smartphone, een radiozender op internet of met behulp van een USB-stick. Net een goed nummer gehoord? De functie ‘Song ID’ vindt uw muziek in een oogwenk. R&Go is dus niet alleen ideaal voor multimedialiefhebbers, óók voor muziekfanaten.

R&Go & alle mogelijkheden

R&Go biedt een breed scala aan mogelijkheden in de auto. Renault Driving ECO2 stimuleert je om zuinig te rijden. Uw telefoon is te transformeren tot tweede dashboard met toerenteller en snelheidswaarschuwingen. En ingelogd bij My Renault, vind u de eGuide van uw auto en informatie over periodiek onderhoud.

Extra services

R&Go 2 biedt méér

Telefoonlijst

R&Go werkt op iOS 7 of hoger en Android 2.4 of hoger. Werkt uw smartphone met R&Go?

eGuide

Ontdek de vele functies van R&Go met behulp van de handleiding.

Simulator

Gebruik de simulator om de functies van R&Go online te verkennen.

Algemene voorwaarden

Precies weten hoe het zit? Bekijk de algemene voorwaarden van R&Go.

Multimediamogelijkheden

Ontdek de andere systemen voor uw Renault

In detail

Navigatiesysteem

In detail

R-LINK2

In detail

Radio’s