Benieuwd wat uw nieuwe Renault Trafic aankan?

Kom meer te weten over de motoren voor de Renault Trafic

De Renault Trafic biedt motoren die zuinig rijden, soepelheid en prestaties combineren.
De 1.6 dCi ENERGY TwinTurbo is erin geslaagd om het verbruik onder de grens van 6 l/100 km* te brengen, zonder het rijplezier te verminderen.

Dieselmotoren

dCi 95 en dCi 120 motoren

Dynamische prestaties én een laag energieverbruik? Ga voor een turbomotor met een variabele geometrie. De dCi 95 motor is efficiënt en betaalbaar, uitstekend voor in de stad. De dCi 120 motor komt óók op de snelweg tot zijn recht. Deze motor levert meer vermogen en heeft een koppel van 300 Nm bij 1500 omw/min* en een gecombineerd brandstofverbruik van 6,5 l/100 km.*

Dieselmotor

ENERGY dCi 125 Twin Turbo motor

De ENERGY dCi 125 Twin Turbo motor heeft een gecombineerd brandstofverbruik van slechts 5,9 l/100 km* en een CO2-uitstoot van 155g/km*. De Twin Turbo technologie zorgt voor een groter vermogen en een verbeterd brandstofrendement. Zelfs met een zware lading geniet u van een flink acceleratievermogen en een alerte gaspedaalrespons.

Dieselmotor

ENERGY dCi 145 Twin Turbo motor

De sterke ENERGY dCi 145 Twin Turbo motor is voorzien van twee geavanceerde turbo’s. Dat betekent dat u zowel bij het wegrijden als op hoge snelheid veel vermogen en koppel heeft. Met een gecombineerd brandstofverbruik van slechts 6,1 l/100 km* en een CO2-uitstoot van 160 g uit per km*, kunt u gerust spreken van een verrassend zuinige krachtpatser.

*De relatieve verbruikscijfers zijn gemeten aan de hand van de officiële Europese testmethode (NEDC). De NEDC geeft u de mogelijkheid auto’s op verbruik met elkaar te vergelijken. Deze cijfers zijn niet nauwkeurig. Het werkelijke brandstofverbruik hangt namelijk af van de gebruiksomstandigheden, de uitrusting en de rijstijl.

Altijd efficient werkende motoren

Zo werkt de Twin Turbo-technologie

Twin Turbo-motoren zijn uitgerust met twee turbocompressoren. De eerste turbo levert een hoog koppel vanaf de laagste toerentallen zodat u makkelijk wegrijdt. De tweede turbo neemt het over bij hogere toerentallen waardoor u constant over veel vermogen beschikt en gelijkmatig accelereert. En doordat uw motor zo efficiënt werkt, verlaagt u uw brandstofverbruik en CO2-uitstoot.

Stap nu in uw Renault Trafic!

De beste deal maakt u bij Oving!

Informeer vrijblijvend naar de Master.

Onze verkoop-adviseurs leggen u graag alle mogelijkheden, kleuren, opties en accessoires uit.

Of kom naar onze showroom. Dan kunt u gelijk een proefrit maken in de Master!

De nieuwe Renault TRAFIC

L1H1 T27 GB dCi 90 Comfort

Al vanaf € 18.965,-

Pack Airco

Cruise control, parkeersensoren achter, airconditioning
en een pollenfilter

Nu voor

€ 495,-

Hoe kunnen we u verder helpen?