Benieuwd wat uw nieuwe Renault Espace aankan?

Kom meer te weten over de motoren voor de Renault Espace

Vermogen op maat

Benzinemotor

ENERGY TCe 200 EDC

Krachtig gevoel

De TCe 200 is een nieuwe benzinemotor, gericht is op snelheid en beleving en is ontwikkeld door Renault Sport Technologies. Deze motor levert uitstekende prestaties, zeker in de nieuwe Espace, waardoor een dynamisch rijgedrag ontstaat. Door de automatische transmissie met dubbele EDC-koppeling en zeven versnellingen kan hij vlijmscherp accelereren. De Energy-motor TCe 200, met automatische EDC-versnellingsbak en de Sport-stand van de Multi-SENSE® …Voor nog meer plezier.

Dieselmotor

ENERGY dCi 130

Rijcomfort

De dCi 130-dieselmotor doet zijn naam eer aan. Met deze 130 pk-motor, in combinatie met een handbediende versnellingsbak met zes versnellingen, zijn de prestaties van de nieuwe Espace gericht op efficiency in het dagelijks gebruik. Hij voldoet volledig aan de wensen van de automobilist die zuinig wil rijden zonder ook maar iets aan rijplezier in te leveren.

Dieselmotor

ENERGY dCi 160 EDC

Gecontroleerde sensaties

De Twin Turbo 160 pk-dieselmotor is zowel soepel als pittig. Door de Twin Turbo-technologie reageert hij bij alle toerentallen even soepel, wat het rijden bijzonder makkelijk maakt. Het rijplezier wordt vergroot door de automatische versnellingsbak met dubbele EDC-koppeling en zes versnellingen die zorgt voor dynamische prestaties en soepele overgangen. De volledig nieuwe combinatie van de Energy dCi 160-motor met de automatische EDC-versnellingsbak en de verschillende Multi-SENSE® rijstanden maken de nieuwe Espace tot een auto vol rijplezier en sensaties. Zonder compromis als het gaat om de balans tussen prestaties en verbruik.

Dieselmotor

ENERGY dCi 110 & ENERGY dCi 110 EDC

Beheerste respons

De ENERGY dCi 110 verrast door zijn prettige rijgedrag, bij een CO2-uitstoot van toch slechts 95 g/km* in de handgeschakelde versie met zes versnellingen en slechts 97 g/km* gecombineerd met de automatische EDC-versnellingsbak.

Qua motoren komt de nieuwe Renault Espace alle beloften na qua dynamiek, rijplezier, efficiency. Dankzij de Twin Turbo-technologie die bij de automatische EDC-versnellingsbak hoort, levert hij uitstekende prestaties met een gecontroleerd verbruik en beperkte CO2-uitstoot.

Stap nu in uw nieuwe Renault Espace!

De beste deal maakt u bij Oving!

Informeer vrijblijvend naar de Espace.

Onze verkoop-adviseurs leggen u graag alle mogelijkheden, kleuren, opties en accessoires uit.

Of kom naar onze showroom. Dan kunt u gelijk een proefrit maken in de nieuwe Espace!

De nieuwe Renault ESPACE

Energy dCi 130 Expression

Al vanaf € 53.890,-

Expression, belangrijkste standaarduitrusting:

  • Elektrische parkeerrem
  • Elektronisch geregelde airconditioning met 2 klimaatzones en luchtkwaliteitsensor
  • LED Pure Vision koplampen en LED-dagrijverlichting
  • Lichtmetalen wielen 17”
  • Met leder bekleed stuurwiel
  • Multimedia- en navigatiesysteem R-Link 2 met 8,7” sonische weergave
  • Privacy glass
  • Regen- en lichtsensor

Hoe kunnen we u verder helpen?