Nieuwe Renault ZOE

Nu met €2.500,- Renault Subsidie*!

U rijdt al een nieuwe Renault ZOE vanaf 

€ 31.090,-

Nieuwe Renault ZOE

Tijdelijk met €4.000,- korting* en €4.000,- overheidssubsidie**!

U rijdt al een nieuwe Renault ZOE vanaf 

€ 31.090,-

ZOE Voorraad

ZOE Ontdekken

Ontdek de nieuwe Renault ZOE bij Oving

Vernieuwd interieur

Het interieur is een comfortabele, stille cocon met bekleding en decoratieve elementen gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Het dashboard is modern en ergonomisch, voorzien van een nieuw 10-inch TFT-cluster voor de bestuurder dat alle nodige informatie toont tijdens het rijden.

Nóg gemakkelijker opladen

De slimme Caméléon®-lader past zich direct aan op het maximaal beschikbare vermogen van openbare laadpunten (tot 22 kW), voor een optimale laadtijd, afhankelijk van het gebruikte laadpunt. Daardoor kun je altijd en overal gebruikmaken van het steeds groter wordende aantal publieke laadpunten en snelladers.

Het plezier van elektrisch rijden

Ontdek een nieuwe ontspannen manier van rijden. Met een eenvoudige druk op de versnellingspook (E-Shifter) schakel je naar de B-modus, waarin de ZOE efficiënter afremt wanneer je je voet van het gaspedaal haalt.

Elektrisch rijden komt weer een stap dichterbij

Tijdelijk €2.500,- Renault Subsidie!

Waarom wachten met extra voordelig elektrisch rijden? Tijdelijk ontvangt u van Renault maar liefst € 2.500,- Renault subsidie* op de nieuwe Renault ZOE.

Bent u een particuliere klant? Dan ontvangt u de Renault Subsidie bovenop de subsidieregeling vanuit de overheid!**

De Nieuwe Renault ZOE

R110 Life

Al vanaf € 31.090,-

Standaard voorzien van o.a.:

  • EASY LINK multimediasysteen met 7” touchscreen zonder navigatie inclusief ondersteuning Apple Carplay en Android Auto
  • C-shape LED dagrijverlichting & Full LED koplampen
  • 50 kW DC lader met CCS Combo aansluiting voor snelladen
  • Caméléon lader met een vermogen van maximaal 22 kW voor AC laden bij publieke oplaadpunten
  • Elektronisch geregelde airconditioning
  • Renault Handsfree Card voor openen, sluiten en starten
    zonder sleutel

Klaar om uw nieuwe Renault ZOE verder te ontdekken?

Uitgelichte Renault modellen

TRAFIC

Vanaf: € 20.270,-
Renault TRAFIC

Grand SCÉNIC

Vanaf: € 30.490,-
Renault Grand SCÉNIC

CLIO

Vanaf: € 17.490,-
Renault CLIO

*Vanafprijs betreft de nieuwe Renault ZOE R110 Life Batterijkoop € 33.590,- minus € 2.500,- Renault Subsidie. Genoemde Renault Subsidie wordt betaald door Renault Nederland, geldig voor orders t/m 4 januari 2021 met een uiterste registratiedatum van 30 april 2021. inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument Lees hier de volledige actievoorwaarden. **Als particuliere klant kun je aanspraak maken op de overheidssubsidie voor elektrische personenauto’s bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte 100% elektrische Renault vanaf 4 juni 2020. Voor nieuwe elektrische auto’s is al meer subsidie aangevraagd dan het jaarbudget voor 2020. Dit geldt voor koop en lease. Dien je een aanvraag in nadat het jaarbudget op is? Dan wordt je aanvraag doorgeschoven naar 2021. Heb je nog geen aanvraag ingediend, maar ben je dit wel van plan? Het indienen van aanvragen blijft mogelijk, doe dit wel binnen maximaal 60 dagen na het ondertekenen van de koopovereenkomst. Op renault.nl/subsidie hebben wij de belangrijkste vragen en antwoorden voor je samengevat om je alvast op weg te helpen. Raadpleeg rvo.nl/sepp voor de door de overheid gestelde voorwaarden aan deze regeling.