Wissel nu naar
winterbanden!

Al bij temperaturen onder de 7 graden een veilig idee!

Winterbanden wissel

Het is tijd om uw zomerbanden te laten vervangen door winterbanden

Nu wisselen

Al bij temperaturen onder de 7°C een veilig idee

De zomer is voorbij en de winter zal niet lang op zich laten wachten. Bij winterse omstandigheden en temperaturen onder de 7°C bieden winterbanden voordelen ten opzichte van zomerbanden. Het is daarom tijd om uw zomerbanden te laten vervangen door winterbanden.

Heeft u uw winterbanden nog niet gewisseld?

Plan direct en gemakkelijk een afspraak in voor het wisselen en/of de Wintercheck. Dan zorgen wij ervoor dat u in de winter veilig op weg gaat.

winterbandenwissel

Opslag

Zomer- of winterbanden opslaan? Vraag ons naar de mogelijkheden als u een afspraak maakt voor de wissel.

Zijn uw winterbanden aan vervanging toe?

winterbandenwissel

25% korting op alle winterbanden

Een winterband heeft een zachtere rubbersoort dan een zomerband en biedt voordelen bij temperaturen onder de 7°C. Het profiel van een winterband heeft lamellen waardoor het profiel beter grip geeft bij winterse omstandigheden. Winterbanden zorgen zo voor een kortere remweg en verbeterde wegligging, voor meer grip op natte, gladde of besneeuwde wegen. Zeker in de winterperiode is het van groot belang dat uw banden in topconditie zijn. Daarom nu bij Oving 25% korting op alle winterbanden!

Uit voorraad beschikbaar

U heeft de keuze uit voorgemonteerde winterbanden op stalen velgen of losse banden. Wij hebben diverse scherp geprijsde wintersets voor u beschikbaar. Hiermee maken we uw auto snel en voordelig klaar voor de winter. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto? Neem dan contact met ons op voor een passend aanbod.

Profiteer nu ook van meer voordelen bij Oving

Sneeuwkettingen

15% korting op alle sneeuwkettingen

Verkrijgbaar vanaf € 94,-

Renault wintercheck 2016 bij Oving

Wintercheck voor maar € 14,95 (of gratis!)

Doe nu de Renault Wintercheck bij Oving voor € 14,95 of zelfs GRATIS: voor leden van My Renault+! Wij controleren uw auto op 10 vitale punten. Bovendien ontvangt u bij een Renault Wintercheck een unieke code. Hiermee kunt u tot en met 30 april 2017, met een tweede persoon gratis, onbeperkt leuke activiteiten beleven!

Rubber matten

15% korting op alle rubberen matten

Verkrijgbaar vanaf € 44,95

TomTom SD Kaarten

15% korting op TomTom SD kaarten

Nu voor slechts € 89,-
Geldig op Tom Tom SD kaart Europa Carminat zonder Live, TomTom SD kaart Europa met Live en TomTom SD kaart Europa voor R-Link.

Autobedrijf Oving werkplaats afspraak

Plan uw winterbanden wissel in bij Oving

Kies de vestiging waar u de Renault wilt aanbieden voor de winterbanden wissel en kies vervolgens de datum waarop de wissel u het beste past.
We bevestigen uw afspraak en verwelkomen u graag op de afgesproken dag!

Selecteer een vestigingKies een datum *


Laden

Reken op de service van Oving!

  • Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de Renault voorschriften, door gekwalificeerde, getrainde medewerkers. Inclusief een jaar garantie.
  • Originele Renault onderdelen van de hoogste kwaliteit
  • De helderheid van all-in prijzen
  • Wij voeren reparaties alleen uit met uw toestemming
  • Uw auto is op de aangegeven tijd klaar en de kosten zijn zoals afgesproken
  • Profiteer van de voordelen van My Renault
  • Hulpverlening bij pech onderweg en bij schade met Renault Route Service, ook bij een lekke band of lege accu
  • Wacht u bij ons, dan kunt u gratis gebruikmaken van onze WiFi

Aanbiedingen van Renault Wintercheck en korting op banden gelden in de actieperiode van 1 november 2016 t/m 30 december 2016. Korting op banden geldt niet op losse verkoop, maar uitsluitend bij gelijktijdige montage door Renault-dealer Oving. Korting geldt alleen op banden en niet i.c.m. overige acties. Actie van tweede persoon gratis bij geselecteerde activiteiten: actiecodes zijn geldig en in te leveren t/m 30 april 2017. Op=op! Voor meer informatie en alle voorwaarden hierover kijk op winteractiviteiten.renault.nl. Bij Renault Route Service treedt Allianz op als verzekeraar. Afbeeldingen kunnen afwijken. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden.