Lease en financiering
bij Oving

Uw Renault financieren, Private Leasen of zakelijk leasen? Oving verzorgt in samenwerking met Renault Financial Services een oplossing die aansluit bij uw situatie en wensen. Ook als het om verzekeren gaat. Alles regelt u direct bij ons. Overzichtelijk en vertrouwd.

Lease en financiering
bij Oving

Uw Renault financieren, Private Leasen of zakelijk leasen? Oving verzorgt in samenwerking met Renault Financial Services een oplossing die aansluit bij uw situatie en wensen. Ook als het om verzekeren gaat. Alles regelt u direct bij ons. Overzichtelijk en vertrouwd.

Lease en financiering bij Oving

Private Lease

Zakelijke Lease

Flex Choice

Bijtelling

renault-oving-lease-en-financiering-0

Eén maandbedrag voor alles. U hoeft alleen nog maar te tanken.

Ontdek bij Oving het voordeel van Renault Private Lease

renault-oving-lease-en-financiering-003

Een nieuwe Renault voor één vast maandbedrag

Met Renault Private Lease rijdt u in een nieuwe Renault voor één vast maandbedrag. Daarin zit alles, behalve tanken:
– Motorrijtuigenbelasting
– Reparatie en regulier onderhoud
– Premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering)
– Premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
– Pechhulp Europa
– Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur

renault-oving-lease-en-financiering-004

Keurmerk Private Lease

Renault Private Lease draagt het Keurmerk Private Lease. Bij ons kunt u dus veilig en verantwoord een auto leasen. Want de vijf zekerheden van het Keurmerk Private Lease zijn:
1. Eerlijke voorwaarden.
2. Een compleet product.
3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten.
4. 14 Dagen bedenktijd
5. Zekerheid bij klachten.
Lees er meer over op de website van het Keurmerk Private Lease.

Wilt u geen onverwachte autokosten en vindt u gebruik belangrijker dan bezit?
Dan is Renault Private Lease iets voor u!

oving-renault-lease-en-financiering-megane-estate-2

Wat past bij uw bedrijf: Financial of Operational Lease?

renault-oving-lease-en-financiering-1

Financial lease

De ideale leasevorm voor het MKB en ZZP’ers is Financial Lease. Omdat de auto op uw bedrijfsbalans komt, maakt u optimaal gebruik van de fiscale voordelen: BTW-teruggave, fiscale afschrijving, investeringsaftrek of startersaftrek. Bovendien biedt Oving met Renault Business Finance altijd concurrerende rentetarieven. U financiert zo bij ons al vanaf 1,9% rente.
Het gefinancierde bedrag betaalt u in maandelijkse termijnen terug. Een maandtermijn bestaat uit aflossing en rente. Verzekeringen, reparaties, onderhoud en vervanging van banden heeft u in eigen beheer. Aan het einde van de Financial Lease overeenkomst bent u volledig eigenaar van de auto. U beslist zelf of u deze auto houdt of inruilt voor een nieuwe Renault. We maken bij Oving graag een offerte op maat.

renault-oving-lease-en-financiering-2

Operational lease

De meest voorkomende vorm van Operational Lease is: Full Operational Lease, de zogenaamde ‘auto van de zaak’. Dat is ook de meest uitgebreide vorm. Alle autokosten zijn opgenomen in het leasebedrag. Dat bedrag is gebaseerd op de auto, de gewenste looptijd en het aantal kilometers dat u verwachte te rijden.
De auto komt niet op de bedrijfsbalans te staan en heeft geen effect op de liquiditeit en solvabiliteit. Het werkkapitaal blijft onaangetast.
Als u een Renault als leaseauto gaat rijden en u rijdt naast zakelijke kilometers ook privé, dan betaalt u bijtelling. We maken bij Oving graag een offerte op maat voor u en vertellen u dan ook meer over de bijtelling.

oving-renault-lease-voor-starters

Financial Lease voor starters

Hebt u nog geen jaarcijfers, omdat uw bedrijf korter dan 18 maanden bestaat en er ook geen borgstelling mogelijk is? Dan heeft u nóg een goede reden om voor Renault te kiezen. Want al onze Financial Lease producten zijn óók beschikbaar voor u. De volgende voorwaarden zijn dan van toepassing:
– Aanbetaling van 25% van de aanschafprijs (van de netto catalogusprijs excl. btw)
– Het bedrijf mag maximaal 18 maanden ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel
– In het geval van een eenmanszaak, V.O.F., maatschap of commanditair vennootschap is het niet toegestaan om een achterstandsmelding bij het Bureau Krediet registratie te Tiel hebben.

renault-pro-plus-kangoo-express-oving-zwolle-hattem-raalte-emmeloord

Aanpassingen auto meefinancieren

Ook voor de financiering van de op- en ombouw van uw bedrijfswagen staan we samen met Renault Business Finance voor u klaar.
U stelt uw ideale Renault samen en bepaalt wat u wilt meefinancieren: trekhaak, dubbele laadklep, koeling of sidebars. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo werkt het bij Oving.

Financier uw nieuwe Renault zoals u wilt: Flex Choice

let-op-geld-lenen-kost-geld
renault-oving-lease-en-financiering-002

Renault Flex Choice

Ontdek nu de meest flexibele manier om uw nieuwe Renault te financieren. Met Renault Flex Choice stelt u zelf de financiering samen. Kies een looptijd van 36, 48 of 60 maanden en bepaal of u een deel of de gehele aanschafwaarde financiert. Daarnaast beslist u zelf of u ook de services verlengde garantie en/of onderhoud wilt. En hoe meer services u afneemt, hoe lager de rente! Renault Flex Choice is mogelijk op alle Renault personenauto’s (behalve op ZE).

renault-oving-lease-en-financiering-001

Zeven redenen om voor Renault Flex Choice te kiezen

– Aanschaf services wordt beloond met lage rente
– Geen onverwachte kosten met verlengde garantie en onderhoud
– U bent eigenaar van de auto als alle maandbedragen betaald zijn
– Flexibel: financier een klein bedrag of de totale aanschafwaarde
– Voordelig: verlengde garantie en onderhoud in maandbedragen betalen
– Korte of lange looptijd: aan u de keuze
– Uw huidige auto is geld waard

oving-renault-lease-en-financiering-megane-estate-1

Hoeveel bijtelling betaalt u?

renault-oving-bijtelling-02

Bijtelling uitgelegd

U bent werknemer en u rijdt privé (meer dan 500 kilometer per jaar) in een auto van de zaak. Dan betaalt u bijtelling. Maar wat is dat precies en wat kost het u?
De bijtelling is een percentage van de catalogusprijs van de auto. De catalogusprijs vindt u in de prijslijsten op onze website, maar kunt u ook checken op de website van de RDW.

Vóór 2017 was de bijtelling gebaseerd op de hoogte van de CO2-uitstoot. Met ingang van januari 2017 zijn de regels omtrent bijtelling veranderd en hebben de meeste auto’s een 22% bijtelling. Dus ook in 2020. Uitzonderingen hierop zijn alleen nog auto’s die 0 gram CO-2 uitstoten: volledig elektrische auto’s. Daarvoor geldt het bijtellingspercentage van 8%. Het zakelijk rijden in een Renault ZOE of KANGOO Z.E. is dus extra voordelig!

Type autoBijtelling
Volledig elektrische auto8%
Alle overige voertuigen22%

Het bijtellingspercentage vermenigvuldigt u met de catalogusprijs van de auto. Dit is het (bruto) bedrag dat door de belastingdienst bij uw jaarinkomen wordt opgeteld en waar u zodoende belasting over betaalt.

Voorbeeld
U hebt een auto van uw werkgever met een catalogusprijs van € 24.000. De bijtelling bij het loon per kalenderjaar is 22% van € 24.000 = € 5.280. Per maand is dat € 5.280 : 12 = € 440. Over dit bedrag betaalt u belasting (het belastingpercentage is afhankelijk van uw inkomen).

renault-oving-bijtelling-01

Bereken uw bijtelling

Hoe de netto bijtelling wordt berekend leest u hiernaast. Op de website van Renault Nederland kunt u eenvoudig uitrekenen welke bijtelling precies voor u gaat gelden. Dat gebeurt op basis van de cataloguswaarde en het percentage inkomstenbelasting dat voor u geldt: