Welkom bij Dacia dealer Oving

Bij Oving zetten we ons dagelijks met plezier en vakmanschap in voor u en uw Dacia. U bent bij ons aan het juiste adres voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte Dacia, maar natuurlijk ook voor het onderhoud van uw Dacia.

Een vertrouwde naam in de regio

Sinds 1982 is de naam Oving als Renault dealer bekend in Zwolle. Later kwamen daar vestigingen bij in Hattem, Raalte en Emmeloord. Sinds Dacia in 2006 de Logan op de Nederlandse markt introduceerde is Oving officieel dealer van het merk. In de regio hebben we ons ontwikkeld tot een sterke en gewaardeerde speler op het gebied van mobiliteit. Niet voor niets waarderen klanten ons met een 9.1!

Hoe kunnen we u helpen?

Alle nieuwe Dacia modellen staan bij Oving in de showroom. Een overzicht daarvan vindt u op de modellenpagina. Als u op zoek bent naar een occasion, bekijk dan ons actuele aanbod op de occasionpagina. Wilt u een afspraak maken voor het onderhoud of een reparatie aan uw Renault, dan helpen we u graag verder op de werkplaatspagina. Kunnen we u op een andere manier van dienst zijn? Laat het ons weten via de contactpagina. Of bel met één van onze vestigingen.

Onze acties

Uitgelichte aanbiedingen

Dacia Occasions

dacia-store-oving-hattem-occasions

Ontdek onze ruime voorraad Dacia occasions van uitstekende kwaliteit. Gecontroleerd door onze vakmensen staan ze garant voor jarenlang rijplezier.

All-in onderhoudsprijzen

dacia-store-oving-hattem-5

Aan het beste onderhoud hangt nu een bescheiden prijskaartje. Uw wensen en rijgedrag bepalen welke vorm van onderhoud het beste bij uw Dacia past. Onze service adviseurs voorzien u graag van een passend advies.

Distributieriem 10% korting

distributieriem

Belangrijk onderhoud voor een heel aantrekkelijke prijs. In onze werkplaatsen is het zelfs de meest gebruikte aanbieding: het vervangen van de distributieriem met 10% korting op de Dacia all-in prijs!

Hoe kunnen we u verder helpen?

Uitgelichte Dacia modellen

Sandero

Vanaf: €12.830,-
Dacia Sandero

Vanaf: €20.590,-

Duster

Vanaf: €17.180,-
Dacia Duster