Binnenkort op reis met de Renault Kangoo?

Bekijk hieronder wat u allemaal mee kunt nemen

Praktisch en comfortabel

De Renault KANGOO Express staat voor comfort en gemak

Profiteer van de vele opbergvakken en pas zelf de grootte van de laadruimte aan.
Met de Renault KANGOO kiest u voor een bedrijfswagen die zowel comfortabel als praktisch is!

Een ruime keuze

De Renault Kangoo Compact, Express of Maxi geeft u de keuze uit drie lengtevarianten met twee, drie of vijf zitplaatsen. Er zijn twee lengten voor de volledig elektrische Z.E.-versie.

Slimme passagiersstoel

De achterbank klapt u simpel neer om de laadruimte te verlengen. De neergeklapte passagiersstoel voorin dient mooi als werkblad om memo’s of offertes op uit te werken.

Flexibele dakklep

Met de schuifbare en kantelbare klep aan de achterkant van het dak vervoert u lange en onhandige voorwerpen makkelijk rechtop. De opening is 47 cm lang en tot wel 1 meter breed.

Altijd opgeruimd werken

De Renault Kangoo heeft veel opbergvakken. Uw paperassen gaan in het ruime dashboardkastje en tussen de voorstoelen vindt u een opbergvak voor uw dagelijkse spullen.

Diepe opbergplank

Aan ruimte nooit gebrek in de Renault Kangoo. Boven de voorruit is een brede en diepe opbergplank aangebracht. Hier passen gemakkelijk allerhande spullen in, die u bijvoorbeeld even snel nodig heeft.

Pack Offroad

De Renault Kangoo met Pack Offroad voelt zich thuis op moeilijk begaanbaar terrein. De auto staat hoger op zijn wielen en heeft een beschermplaat onder de motor.

Verhoogd laadvermogen

Zware klussen? Breid het laadvermogen van deze bedrijfswagen uit met 150 kg! Met de optie ‘verhoogd laadvermogen’ neemt u in de Renault Kangoo dan tot wel 800 kg mee in plaats van 650 kg.

Handige tussenschotten

De Renault Kangoo laat zich makkelijk en praktisch indelen. Gebruik een halfhoog tussenschot, volledig tussenschot of een tussenschot met raam om de perfecte laadruimte te creëren.

Laadruimte beschermen

De Renault Kangoo zorgt goed voor uw lading. Denk aan houten vloeren of versterkte ruiten. Daarnaast zijn er diverse artikelen beschikbaar die inbraak in uw bedrijfswagen helpen voorkomen.

Stap nu in uw nieuwe Renault Kangoo Express!

De beste deal maakt u bij Oving!

Informeer vrijblijvend naar de Espace.

Onze verkoop-adviseurs leggen u graag alle mogelijkheden, kleuren, opties en accessoires uit.

Of kom naar onze showroom. Dan kunt u gelijk een proefrit maken in de nieuwe Espace!

De nieuwe Renault KANGOO Express

Energy dCi 75

Al vanaf € 14.040,-

Pack Airco

Cruise control, parkeersensoren achter, airconditioning
en een pollenfilter

Nu voor

€ 499,-

Hoe kunnen we u verder helpen?